Opening Hours : E Hënë - E Premte 8.00 - 16.00
  Contact : +35542375265

Sherbime Terapise

Ne kete sherbim diagnostikohen dhe trajtohen semundjet dentare te kariesit, pulpitit si dhe semundje te tjera jo karioze si dhe kryhen konsultime e keshillime mbi higjenen orale te pacienteve.
Trajtimi i pacienteve ne Sherbimin e Terapise kryhet nga mjeku ordinator ne bashkepunim me studentet si dhe pedagoget e Fakultetit te Mjekesise Dentaresi dhe vecmas. Gjithashtu supervizohen ne punen praktike me paciente studentet e vititte III, IV, V e Fakultetit te Mjekesise Dentare.

Terapi
Mjeket:
Gentian Nasti
Oriola Madhi
Enkeleda Zhupa
Semundjet e Gojes
Mjeket:
Blerta Rumano
Pedodonti
Mjeket:
Manola Kelmendi
Profilaksi
Mjeket:
Elona Zahaj