Opening Hours : E Hënë - E Premte 8.00 - 16.00
  Contact : +35542375265

Sherbime Kirurgjiale Maksilofaciale

Në Shërbimin e Kirugjisë Orale të Klinikës Stomatologjisë Universitare diagnostikohen dhe trajtohen problemet e lidhura me kavitetin oral, dhembët dhe nofullat si: ekstraksionet dentare, rezeksionin apikal, dens retines, trajtimin kirurgjikal i paradontopative, infeksionet odontogjene dhe jo-odontogjene, ndërhyrjet preprotetitke, traumat e dhëmbëve etj.Ne sherbimin e kirirugjise kryhen vetem nderhyrje ambulatore dhe jo ato spitalore. Si te tilla mund te permendim ; heqjen e dhemeve apo te dhembadhve si dhe rrenjeve te mbetura ne nofull, rezeksionin apikal, heqjen kirurgjikale te dhembve te retinuar, heqjen e kistave te vogla dentare, proceset inflamatore,frakturat e nofullave,kirurgjia preprotetike ne inde te forta dhe te buta, kirurgjia gingivare, mikrokirurgji estetike, frenoplastik te buzes dhe te gjuhes, menaxhim i urgjencave kirurgjikale dentare ambulatore, implantologji, etj..pra gjithcka qe realizohet ne kushte ambulatore dhe me anestezi lokale. Gjithashtu ne sherbimin tone, ushtrohet mesimi teorik dhe praktik per studentet e stomatologjise ne nivel universitar dhe ate pasuniversitar.
Mjek Ordinator
Mjeket:
Arben Mucaj
Eriselda Simoni
Denis Kadaifciu