Hapur : E hene - E Premte 8.00-16.00
  Kontakti : +35542375265

Sherbimet

service-3

Sherbimi Ortopedise

Sherbimi i Ortopedise Stomatologjike ka si qellim kryesor zevendesimin e mungesave dhembore ose te indeve te buta nepermjet protezimit te levizshem dhe atij fiks. Pjese e ketij sherbimi jane gjithashtu…

Lexo me shume
service-2

Sherbime Kirurgjiale Maksilofaciale

Në Shërbimin e Kirugjisë Orale të Klinikës Stomatologjisë Universitare diagnostikohen dhe trajtohen problemet e lidhura me kavitetin oral, dhembët dhe nofullat si: ekstraksionet dentare, rezeksionin apikal, dens retines, trajtimin kirurgjikal…

Lexo me shume
service-5

Sherbime Terapise

Ne kete sherbim diagnostikohen dhe trajtohen semundjet dentare te kariesit, pulpitit si dhe semundje te tjera jo karioze si dhe kryhen konsultime e keshillime mbi higjenen orale te pacienteve. Trajtimi…

Lexo me shume